دانلود کتاب «هویت اجتماعی و فضای سایبرنتیک»
معرفی کتاب «هویت اجتماعی و فضای سایبرنتیک»
مؤلف: دکتر بهزاد دوران
◄ویراستار علمی: دکتر فرهاد امام جمعه و دکتر عبدالله بیچرانلو
◄ویراستار ادبی: مجتبی ایزدی و سمیرا فتحعلی آشتیانی
◄تعداد صفحه: 179
◄سال انتشار: 1386
◄نوبت چاپ: اول
◄شمارگان: 200
◄ناشر : پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
کتاب حاضر با عنوان «هویت اجتماعی و فضای سایبرنتیک» توسط دکتر بهزاد دوران نگاشته شده است. این اثر در سال 1386 توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به چاپ رسیده است.
دکتر بهزاد دوران عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) است. وی در سال 1375 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ نمود و تحصیلات دکترای خود را در رشته جامعهشناسی در همان دانشگاه، در سال 1381 به پایان رساند.
از دیگرکتابهای منتشرشده وی میتوان به کتاب «مدیریت ارتباطات علمی»، «هویت اجتماعی: رویکردها و نظریهها»، «نشانهشناسی رسانهها» و «علوم اجتماعی (جامعهشناسی نظام جهانی)» اشاره کرد.
همچنین وی بیش از 40 مقاله منتشر و یا در همایشها و سمینارهای مختلف ارائه کرده است که از آن جمله میتوان به «وبلاگستان زبان فارسی و مدیریت دانش در ایران»، «کاربری تفننی تلفن همراه: مطالعه موردی کاربران مسافر مترو تهران»، «هویتیابی در عصر بحران هویت: چالشهای سیاستگذاری فرهنگی» و «اینترنت و هراسهای اخلاقی آن در ایران» اشاره کرد.
نویسنده کتاب «هویت اجتماعی و فضای سایبرنتیک» معتقد است که پیدایی و گسترش ارتباطات رایانهای یکی از مهمترین دستاوردهای تکنولوژیکی جدید ارتباطی ـ اطلاعاتی است که ارتباطات را معنایی تازه بخشیده و موجب دگرگونی در تعاملات اجتماعی شده است.
به اعتقاد نگارنده، شتاب اعجابآور و رشد تصاعدی همهگیری و همهجاگیری شبکههای رایانهای، آشکارا نشاندهنده سیلی بنیانکن است که به زودی همگی را خواه ناخواه، با خود خواهد برد و تحقیق در آثار و پیامدهای حتی احتمالی این ارابه نافرمان و پرشتاب به تعبیر گیدنز، نه تنها شرط عقل که کمترین کار برای آمادگی و اتخاذ هر تمهید لازم است.
بر این اساس، پرسش اصلی این کتاب عبارت است از اینکه آیا تعامل از طریق ارتباطات رایانهای، هویت اجتماعی طرفهای تعامل را متاثر میسازد؟
اهداف کتاب حاضر را میتوان براساس زمینههای پژوهشی تازه و روزآمد آن، بدین شرح برشمرد:
- شناسایی فضای سایبرنتیک به مثابه یک موضوع فراگیر
- ارائه تصویری جامع و مانع از هویت به مثابه یکی از مهمترین مباحث روز اجتماعی در ایران و جهان
- یافتن پاسخی تجربی برای پرسش از تاثیر ارتباطات رایانه واسط بر هویتهای اجتماعی
کتاب حاضر در پنج فصل و با عناوین «کلیات»، «ادبیات پژوهش»، «روششناسی»، «دادههای پژوهش» و «بحث و نتیجهگیری» ساختاربندی شده است.
برای دانلود کامل کتاب اینجا کلیک کنید.
http://www.ric.ir/page.php?265